Persoonlijke begeleiding

Kies je voor persoonlijke begeleiding, dan kies je voor een intensief trainingstraject bij jouw thuis voor je hond én voor jezelf. We gaan dieper in op waarom je hond doet wat hij doet, hoe hij dat communiceert en hoe jij en je gezin daarmee kunnen omgaan.

Het blijft niet bij praten, we trekken er waar nodig samen op uit en gaan actief aan de slag. Omdat elke hond en elk gezin uniek zijn, zijn alle persoonlijke trajecten aangepast aan jouw situatie.

All my one on one coaching sessions are also available in English. Just give me a call at 0478 18 86 82 and let's work something out!

Van Zwerfhond tot Huishond

De hond is de beste vriend van de mens, maar niet alle honden voelen zich meteen thuis in een huis. Daarom specialiseer ik mij in honden 'met een rugzakje'. Zij hebben vaak intensieve begeleiding nodig om goed te functioneren in een gezin.

Lees meer

Vrienden voor het Leven

Kinderen en honden zijn een geweldige combinatie. Op voorwaarde dat ze op een leuke, respectvolle manier met elkaar leren omgaan. Geen saaie theorielessen in dit traject, wel veel al spelend leren en samen dingen doen.

Lees meer

Blije Pup, Blij Baasje

Een puppy in huis hebben is geweldig! Maar zo een kleine haarbal brengt ook heel wat kopzorgen met zich mee. Een goede opvoeding in deze fase van zijn leven is immers cruciaal voor zijn verdere ontwikkeling.

Lees meer

Goed begonnen is half Gewonnen

Je hebt op dit moment nog geen hond in huis, maar verwacht er heel binnenkort wel eentje. Je wil jezelf en je gezin zo goed mogelijk voorbereiden op de komst van je nieuwe beste vriend? Bekijk dan even het ‘Goed begonnen is half gewonnen’ traject.

Lees meer

Observatieconsult

Voor je begint aan een traject wil je weten waar je staat met je hond? Kan hulp nog baten? Welke inspanningen zal dat vragen van jou en je gezin? Hoe lang zal dat duren? Die vragen beantwoord ik tijdens een observatieconsult.

Lees meer

Gratis introductiebabbel

Twijfel je welk traject het beste bij jou past? Boek dan een gratis introductiebabbel.

  • Duur: 30 minuten
  • Telefonisch
  • Boek zelf via de agenda, wanneer het jou uitkomt
  • Neem de tijd om jouw probleem uit de doeken te doen
  • De kans om al je vragen te stellen over mijn manier van werken
  • Je krijgt vrijblijvend een traject aangeraden dat het beste bij de uitdaging van jouw gezin past