Online leren: Word soulmates met je hond

Je wil zelf aan de slag met de training van je hond en hebt nood aan een leidraad? Schrijf je dan nu alvast in op de wachtlijst voor het online traject ‘Word Soulmates met je Hond’. In vijftien handige modules leer je op je eigen tempo hoe je je hond beter kan begrijpen.

Je wil je nog verder verdiepen in hoe honden communiceren? Je wil meer achtergrondinformatie over lichaamstaal bij honden? Je wil zelf aan de slag met de training van je hond en hebt nood aan een leidraad? Schrijf je dan nu alvast in op de wachtlijst voor het online traject ‘Word Soulmates met je Hond’.

In vijftien handige modules leer je op je eigen tempo hoe je je hond beter kan begrijpen. Opgelet! Je blijft niet de hele tijd achter je computer hangen. Elke module bevat enkele opdrachten voor jou en je hond. Daarop krijg je telkens feedback, zodat jullie kunnen blijven groeien.

Interesse? Schrijf je dan hieronder in op de nieuwsbrief van Honden in Nesten en krijg een seintje zodra de cursus online staat. Geen spam, reclame of gezever. Maximum vier mailtjes per maand met handige tips voor jou en je beste vriend!

Abonnees krijgen voorrang en een leuke korting zodra het traject van start gaat!