Hondenschool

Op zondag 4 juni start een nieuwe lessenreeks gehoorzaamheid op locatie bij Honden in Nesten. Je hond leert er naar jou luisteren en omgekeerd. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Inschrijven kan HIER

Je wil een betere band met je beste vriend? Je wil dat hij je gehoorzaamd omdat hij zich op zijn gemak voelt en dat zelf graag wil?Je hond wil je duidelijk iets vertellen, maar jij hebt geen idee wat? Je hebt tijdens je drukke werkweek niet altijd veel tijd om qualitytime te spenderen met je hond? Je wil een relatie met je hond die niet gebaseerd is op onderdrukking of angst? Je wil een uurtje helemaal aan je huisdier en jullie band spenderen? Dan zit je goed bij de groepslessen van Honden in Nesten!

Wat mag je verwachten?

* Maximum drie deelnemers per les
* Reeks van tien lessen
* Gespecialiseerde training van een ervaren lesgever
* Leer een team vormen met je hond
* Welzijn van de hond komt op de eerste plaats
* Je hond luistert naar jou én jij luistert naar je hond
* Persoonlijke aandacht voor elke deelnemer
* Kleinschaliger dan een traditionele hondenschool
* Geschikt voor honden met een rugzakje en honden die snel overprikkeld zijn
* Steeds tijd voor vragen
* We steunen elkaar, zonder te oordelen
*
Werken aan de band met je hond op een diervriendelijke manier

Wanneer?

De groepslessen gehoorzaamheid vinden telkens plaats zondagvoormiddag in het Vijverbos 100 in Beselare. De eerstvolgende lessenreeksen gaan van start op zondag 4 juni

De groepen zijn als volgt verdeeld:
* 09.00 uur - 09.45 uur - Puppy's (3 tot 10 maanden)
* 10.15 uur - 11.15 uur - Pubers (10 tot 24 maanden)
* 11.30 uur - 12.30 uur - Volwassen honden (vanaf 2 jaar)

Inhoud van de lessen

De nadruk in de lessen ligt zoals altijd op de connectie met je hond. We gaan de slag met traditionele hondentraining. Starten doen we steeds lekker rustig met 5 minuten hondenmassage-oefeningen. Daarna leert je hond de basiscommando’s zoals zit, lig, blijf en kom op een diervriendelijke en positieve manier. Omgekeerd leer jij ook luisteren naar je hond. We werken enkel met beloning, NIET met straf. Anders dan in de traditionele hondenschool komen ook watergewenning, hondenmassage, de basis speuren en rustig wandelen aan de leiband aan bod.

Lessen voor puppy's duren 30 minuten, voor oudere honden 45 minuten. Na elke les voorzie ik 15 minuten voor vragen over de inhoud van de les en eventuele vragen over de opvoeding van je hond. De lessen gaan door in een rustige, bosrijke omgeving. Honden en baasjes kunnen ten allen tijde afstand houden van elkaar. De lessen overlappen niet, dus kleine pups lopen geen volwassen honden tegen het lijf en omgekeerd.

Voor wie?

De groepslessen zijn bedoeld voor mensen die al een goede band hebben met hun hond en die band door middel van een leuke activiteit willen versterken. De lessen werken niet toe naar wedstrijden of diploma's. Het ras, de leeftijd of de hoeveelheid ervaring van je hond met andere trainingen, maakt niets uit.

De nadruk ligt op plezier voor jou en je hond. Heeft je hond een ernstig gedragsprobleem zoals uitvallen aan de lijn, bijten, angst,... ? Boek dan een gratis introductiebabbel of een observatieconsult en we kijken wat de beste oplossing is voor jou.

Kostprijs

De volledige lessenreeks kost 249 euro.

Praktisch

Start op zondag 4 juni

10 lessen

Inschrijven voor de nieuwe reeks kan HIER vanaf 12 mei.

Kostprijs: 249 euro


Na je inschrijving ontvang je binnen de 24 uur een factuur via email.
Je inschrijving is pas definitief na betaling.

Wees er snel bij, maximum drie deelnemers per reeks.

Eén begeleider per hond (min 14 jaar)

Schokhalsbanden, stropkettingen en andere dingen die je hond pijn kunnen doen zijn niet toegelaten.

Zit je nog met vragen? Neem dan contact op via info@hondeninnesten.be