Gratis

Zo veel mogelijk honden en hun verzorgers helpen om een goede band op te bouwen. Dat is mijn missie met Honden in Nesten! Wil jij graag weten hoe je dat kan doen? Check dan de gratis podcast of schrijf je in voor de nieuwsbrief!

PODCAST

Je adopteerde een hond vol goede bedoelingen. Je houdt heel veel van hem of haar maar soms doet hij dingen waar je boos, gefrustreerd of zelfs wat bang van wordt? Je krijgt adviezen van alle kanten, ziet door de bomen het bos niet meer en weet niet wat je het beste kan doen om de situatie te veranderen?

Download de podcast HIER

Dan is deze podcast iets voor jou! Geen snelle tips of nutteloze kunstjes. Wel een heldere uitleg met als resultaat meer inzicht en begrip voor je hond en een duurzame band met je beste vriend.

Een podcast, wat is dat? Eigenlijk is het een gratis audiocursus waarin ik uitleg wat jij concreet kan doen om de band met je beste vriend te verbeteren. Audio? Ja audio! Je hoeft dus niet uren zitten lezen of vastgeplakt aan een scherm filmpjes kijken. Je krijgt de cursus toegestuurd via mail en kan luisteren waar en wanneer je zelf wil, helemaal gratis!

NIEUWSBRIEF

Geen reclame of gezever. De nieuwsbrief van Honden in Nesten dat is maximum één mailtje per week met concrete tips voor jou en je hond, interessante kortingen op nieuwe cursussen en als eerste op de hoogte zijn van waar ik mee bezig ben. Interesse? Schrijf je hieronder in!