Aanbod

Bij Honden in Nesten kan je terecht voor hondengedragstherapie voor elk probleem met je hond waar je zelf niet uit geraakt. Omdat geen twee honden en geen twee probleemsituaties dezelfde zijn, ontwikkelde ik enkele hoogst gepersonaliseerde en gespecialiseerde trajecten. Twijfel je welk traject er bij je past? Boek dan even een gratis introductiebabbel, ik help je graag!

Persoonlijke begeleiding

Kies je voor persoonlijke begeleiding, dan kies je voor een intensief trainingstraject bij jouw thuis voor je hond én voor jezelf. We gaan dieper in op waarom je hond doet wat hij doet, hoe hij dat communiceert en hoe jij en je gezin daarmee kunnen omgaan.

Lees meer

Hondenschool

In september start een tweede lessenreeks gehoorzaamheid op locatie bij Honden in Nesten. Je hond leert er naar jou luisteren en omgekeerd. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Lees meer

Online leren: Word soulmates met je hond

Je wil zelf aan de slag met de training van je hond en hebt nood aan een leidraad? Schrijf je dan nu alvast in op de wachtlijst voor het online traject ‘Word Soulmates met je Hond’. In vijftien handige modules leer je op je eigen tempo hoe je je hond beter kan begrijpen.

Lees meer

Gratis Introductiebabbel

Twijfel je welk traject het beste bij jou past? Boek dan een gratis introductiebabbel.

  • Duur: 30 minuten
  • Telefonisch
  • Boek zelf via de agenda, wanneer het jou uitkomt
  • Neem de tijd om jouw probleem uit de doeken te doen
  • De kans om al je vragen te stellen over mijn manier van werken
  • Je krijgt vrijblijvend een traject aangeraden dat het beste bij de uitdaging van jouw gezin past.